Refund policy

Fortrydelsesret

På vores færdige motiver gælder 14 dages fortrydelsesret fra modtagelsen af varen, se punkt 8.1 for adresse til benyttelse af fortrydelsesretten. Produktet skal være intakt og i ubrugt stand. Vi kan ikke refundere brugte eller af kunden beskadigede varer. Du får hele varebeløbet inkl. forsendelsesomkostninger refunderet, eller med andre ord, ALLE dine udgifter i forbindelse med købet. Beløbet tilbageføres til din bankkonto indenfor 1 uge efter modtagelsen af returvarer. Andre regler gælder ved personificerede produkter, se punkt 10.1.

Bemærk at du som virksomhed IKKE har 14 dages returret. Ved indsendelse af varer fra en virksomhed, med henblik på anvendelse af returret, vil disse blive returneret mod et håndteringsgebyr og forsendelsesomkostninger. Dette håndteringsgebyr beløber sig på 300 kr. ex moms.

 

Fortrydelsesret ved personificerede produkter

Ved lav-selv produkter har du ingen fortrydelsesret. Bestillingen af personificerede produkter kan ikke fortrydes, såfremt produktionen er begyndt. Dog kan vi standse produktionen, hvorefter Alsstickers laver en opgørelse af, hvad der allerede er lavet, og køber kan derefter fortryde resten af købet.

 

Reglerne vedr. ophavsretten 

Det er alene købers ansvar og risiko, at der i produktionen af købers grafik ikke sker overtrædelse af copyright og varemærker overfor 3. part. Køber hæfter alene for lovligheden af specialfremstillede produkter, og Alsstickers kan ikke gøres ansvarlig for brugen af en vare produceret for købers regning.

 

Ejerskab over produkterne

Alsstickers bevarer ejerskabet over de leverede produkter, indtil det fuldstændige skyldige beløb er Alsstickers i hænde. Ejerskabet overgår fra Alsstickers til køber, når fuldstændig betaling har fundet sted.